meedoen met de bevers (5-7jr) bij scoutinggroep ‘de Argonauten’

meedoen bij scouting op zaterdag middag

Scoutinggroep de Argonauten bood mogelijkheid om drie keer gratis mee te doen met de bevers op zaterdag 15, 22 en 29 september. Maar de bevers hebben bijna iedere zaterdag middag opkomst van 12:00 – 14:00u op het Argonauten clubhuis in het bos aan de eikbosserweg 279 in Hilversum. Uiteraard is het mogelijk om een keer mee te kijken.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van scoutinggroep ‘de Argonauten’ Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

We horen het graag als je een keer wilt komen kijken, stuur een mailtje naar bevers@argonauten.nl of kom op zaterdag ochtend rond 11:45u langs op het clubhuis.