Sponsoring

Onze Scoutinggroep draait volledig op vrijwilligers. Samen proberen we de contributie die onze leden betalen zo laag mogelijk te houden, zodat het lidmaatschap voor iedereen toegankelijk blijft. Om alles te bekostigen en ook extra leuke dingen te kunnen doen, is een beetje extra geld voor de clubkas broodnodig. Daarom hebben wij verschillende acties waar je aan mee kan doen om onze scoutinggroep te steunen. Hieronder een overzicht van de acties. Help jij mee?

Bent u als liefdadigheidsfonds, bedrijf of anderszins op zoek naar informatie over hoe de Argonauten direct te steunen? Stuur dan een mail via de contactpagina. Hartelijk dank!

Elk jaar doen wij met De Argonauten mee met de Jantje Beton collecte. Dit doen wij natuurlijk voor Jantje Beton, zodat zij bijvoorbeeld nieuwe speeltuinen in Nederland kunnen helpen bouwen. Maar ook De Argonauten zijn hiermee geholpen. Een deel van de opbrengst is voor de groep.

Nog zo’n mooie actie. Veel verenigingen doen mee met de Grote Clubactie en wij ook. Naast dat jij hele mooie prijzen kan winnen en allerlei goede doelen ermee worden gesteund, gaat ook een gedeelte van de opbrengst naar De Argonauten. Koop dus je lot bij een van onze leden. Alvast bedankt!

Rabobank clubsupport

Leden van Rabobank kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op 5 verenigingen die zij een warm hart toe dragen. De Argonauten doen hier ook aan mee. Hoe meer stemmen er op een club worden uitgebracht, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus breng je stem uit op ons!