Bevers

Bevers

DE BEVERS, 5 t/m 7 jaar.

Je kan al Bever worden vanaf vijf jaar. Bevers spelen samen in een groep en het liefst buiten. De programma’s zijn zeer uiteenlopend en vaak in een thema. Enkele programma voorbeelden zijn: een hut bouwen in het bos, koekjes bakken, knutselen, speurtochten, balspelen en nog veel meer leuke dingen.

Ook gaan ze twee keer per jaar op kamp in de zomer. Het eerste weekend is een nachtje in een clubhuis in de buurt in een wat bekendere omgeving om alvast een beetje te wennen. Het echte zomerkamp is twee nachten slapen meestal het eerste weekend van de grote vakantie, ergens in de regio en kan ook in een tent zijn.

De Bevers komen iedere zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur bij elkaar. Daarnaast hebben we wat vaste activiteiten in een jaar zoals de Sinterklaasviering en het Kerstdiner met alle ouders. Bevers dragen allemaal een Beverblouse, en een groepsdas en indien gewenst een pet.

Mocht u interesse hebben of eens een keer willen komen kijken zonder enige verplichtingen kunt u even mailen met: beverleiding@argonauten.nl We hebben 1x per maand een opendag voor nieuwe leden.