Lustrum-logo bekend!

Bij elke lustrum maken wij een speciaal logo. Dit jaar was het even kiezen wat het zou worden. Er waren diverse ontwerpen gemaakt. Van traditioneel met een franse lelie tot een strak design. Na een stem ronden is er voor logo 4 gekozen die het beste past bij dit “bijzonder” jaar.

Een ontwerp van een van onze Plusscouts. De vogel in het design is de Feniks. Deze prachtige vogel stamt uit een eeuwenoude Griekse mythologie en staat symbool voor ‘herboren worden‘. De feniks is in staat uit zijn eigen vuur en as te herrijzen en staat daarmee ook symbool voor de kracht die in ons zit om uit moeilijke periodes als prachtige schepsels tevoorschijn te komen. Wat zeker op dit moment erg toepasselijk is. Het ontwerp is zo gemaakt dat de vleugels, de staart en de twee blokken onderaan samen het vereenvoudigde logo vormen van onze groep.

In onze webshop kun je nu kleding bestellen met dit logo.
Klik hier om daar snel naartoe te gaan.