Lustrumkamp Goirle

Het zomerkamp komt eraan! En omdat we dit jaar 80 jaar bestaan, gaan we met alle huidige leden op Lustrumkamp. Het Lustrumkamp is een weekend, van zaterdag 20 juli t/m maandag 22 juli. Op maandag gaan de Bevers, Plusscouts, Stam en Bestuur weer naar huis en gaat het zomerkamp voor de Welpen, Rowans en Verkenners individueel verder tot zaterdag 27 juli. 

De locatie
Omdat we dit jaar met zo velen op kamp gaan hebben wij een groot terrein nodig! Dit hebben wij gevonden in Goirle, Noord-Brabant. Hier kunnen de welpen en bevers binnen in lokalen slapen en is er genoeg ruimte voor de verkenners en rowans om buiten hun tenten op te zetten. Ook hebben we alle ruimte voor grote spellen, activiteiten en gezamenlijke maaltijden.

Het adres:
Scouting Sint Willibrord Goirle
Wim Rotherlaan 12, 5051 JS Goirle