Jantje Beton 2024

Het is weer de tijd van het jaar voor de jaarlijkse Jantje Beton collecte. Wij zijn natuurlijk druk met geld inzamelen voor een nieuw clubhuis en vergeten natuurlijk niet om ons steentje bijt dragen aan Jantje Beton. Daarom doen wij ook dit jaar gewoon mee met de collecte. De collecte is van 4 /tm 9 maart 2024. Van maandag tot vrijdag gaan wij met onze verkenners en Rowans langs de deuren om geld op te halen voor dit goede doel. Op de zaterdag kun je onze Welpen en Bever vinden in het centrum van Hilversum. Voor hun zal er ook een worden georganiseerd spel.

Geef gul wand 50% van de opbrengst krijgen wij voor onze eigen club en dat kunnen wij nu wel gebruiken.
Naast de fysieke collecte is er ook de online collecte. Klik hier om te doneren aan onze Jantje Beton digitale collectebus.