Zomerkamp pannenkoeken festijn

Verkennerskamp sponsoractie – zaterdag 8 juli 2023

De zomerkampen zijn weer in aantocht, dus ook die van onze Verkenners. De Verkenners gaan dit jaar op de fiets op kamp naar kampterrein De Waterberg in de Arnhemse bossen. Als laatste opkomst voor het zomerkamp, en om geld bij te verdienen voor dit kamp, willen de verkenners iedereen graag een overheerlijk pannenkoeken ontbijt aanbieden.

De kaderverkenners (PL’s en APL’s) hebben deze opkomst tot in de puntjes uitgewerkt, en gaan zaterdag ochtend overheerlijke pannenkoeken bereiden voor de andere verkenners, ouders, zusjes, broertjes, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes, en wie er nog meer geinteresseerd is en lekkere trek heeft.

Wanneer: zaterdag 8 juli 2023 van 10:00u tot 11:00u
Waar: Clubhuis De Argo
Kosten: 5,- euro p.p. ten behoeve van het verkenners zomerkamp
Wat: onbeperkt pannenkoekenontbijt. Speciaal beleg naar keuze met bijbetaling mogelijk.
Aanmelden: Aanmelden via deze link.

Alvast dank voor jullie komst!

Groetjes namens de Argo patrouilleleiders en assistent-patrouilleleiders.