Fijne feestdagen

Beste Argonauten, wat hebben we toch een heerlijk jaar achter de rug. Een heleboel leuke opkomsten in en om het clubhuis hebben we gehad in de afgelopen tijd. De bevers en de welpen hebben het jaar smullend en smikkelend afgesloten met een gezellige kerstlunch. De verkenners hebben samen met de St. Paulusgroep en de Hilfertheem als laatste opkomst van 2022 nog even een grootse vossenjacht in de stad gehouden – compleet met oliebollen, poffertjes en warme chocomel.

We wensen alle Argonauten hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling.

Zaterdag 14 januari 2023 zijn we er weer met de traditionele Boerenkoolfuif, voor alle speltakken en alle ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes! Meer info en aanmelden (aub vòòr 10 januari): www.argonauten.nl/boerenkool 

Kerst2022