Oergezellige seizoensopening bij de Argonauten

Zaterdag 3 september is het weer zover: bij de Argonauten beginnen na de zomer de opkomsten weer. En hoe! Met een knallende feestelijke start luidden de aanwezige Bevers, Welpen, Verkenners, Rowans, Stam, Plusscouts, leiding en een grote groep ouders het nieuwe scouting seizoen in. Na de gezamenlijke opening was er een postenspel voor alle leeftijden. Er werd gepuzzeld, gerend, geklauterd, knopen gemaakt en met ballen gegooid. Een hoop ouders deden ook mee, erg leuk! Maar er was natuurlijk ook ruimte voor koffie en thee en even bijpraten. Daarna werd er een grote barbecue aangestoken en mochten we met zo’n 150 scouts en hun aanhang smullen van een Argo barbecue buffet. Het was oergezellig en prachtig weer. Het commentaar was: dit willen we elk jaar!

We wensen alle leden een geweldig nieuw seizoen toe vol avonturen en mooie momenten. Tot zaterdag op het clubhuis!

Seizoensopening sept22 1  Seizoensopening sept22 2