Landelijke Scouting Wedstrijden: geweldige ervaring!

Zes verkenners van de Argonauten mochten tijdens het Pinksterweekend meedoen aan de Landelijke Scouting Wedstrijden. Voor het eerst sinds 12 jaar waren de Argonauten weer vertegenwoordigd, aldus de trotse verkennersleiding.

Tijl, Lola, Rosalie, Mirjam, Stijn en Ruben hebben een geweldig weekend gehad. Anderhalve dag met mooi weer, anderhalve dag met wat meer regen, maar drie dagen gevuld met plezier, propvol leuke activiteiten, en nieuwe vriendschappen. Want niet alleen de programma onderdelen waren superleuk, maar zeker ook de bezoekjes aan de keukens van andere groepen. Immers namen in totaal meer dan 600 verkenners deel aan dit bijzondere kamp.

De Argonauten, met paroba nummer 84 en themanaam “viraal gaan is ook gaan” hebben naast al dat plezier ook nog eens erg goed gescoord. Het kampement werd goed beoordeeld, de thema maaltijd zelfs heel erg goed, maar ook op de dagtocht en het postenspel werden flink wat punten verzameld. Bij de sluiting werd de uitslag bekend gemaakt en hoorden de Argonauten dat ze maar liefst op de 24e plaats zijn geeindigd, van de 114 paroba’s. Een super uitslag waar de kinderen enorm trots op zijn. Onze verkenners zijn vooral ook een ervaring voor het leven rijker, en inmiddels verslaafd aan slapen in een tent en koken in een gepionierde keuken. Kan niet beter!

Kijk voor meer informatie en foto’s op lsw.scouting.nl

Het jeugdjournaal van 6 juni 2022 had ook een bijdrage over de LSW: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2431652

LSW groepsfoto low res  d99e33b8-f786-4ae1-87a1-edcdfe1d8ba8