Zomerkampen

De leukste tijd van het scoutingjaar: tijd voor het zomerkamp!

Met de zomer voor de deur is onze jongste speltak, de Bevers, in juni al op zomerkamp geweest, namelijk naar Scoutingterrein Buitenzorg in Baarn. De Bevers hadden te maken met gevaarlijke ridders, en knappe prinsessen die gered moesten worden. Uiteraard is dat allemaal heel goed gelukt en was het een prachtige ervaring voor onze jongste leden.

De kampen van de Welpen en de Verkenners staan ook voor de boeg. De Welpen zullen vanaf 10 juli in een prachtig clubhuis aan de duinrand van Zandvoort vertoeven. Binnen het thema water, vuur, aarde en lucht (en licht geinspireerd op de Avatar reeks) zullen de welpen prachtige belevenissen hebben, en zeker ook af en toe op het strand te vinden zijn. Er staan een heleboel mooie activiteiten op het programma.

De Verkenners fietsen ook op 10 juni naar het bekende scouting kampeerterrein Het Naaldenveld in Bentveld, niet ver van de Welpen vandaan, en slaan daar hun kampement op. Met maarliefst vier volle patrouilles die meegaan zal het een drukte van belang zijn met tenten en gepionierde keukens. Op de planning staat onder andere een tweedaagse hike in de omgeving. Kortom, er wordt reikhalzend uitgekeken naar deze hoogtepunten van het scoutingjaar! De kampverhalen zullen zeker volgen…

Wij wensen iedereen een heel leuk zomerkamp toe en een hele fijne zomer.

Bevers welpen290521 2  Verkennerskamp1