Heerlijk buiten spelen!

Na een lange kerstvakantie en ondanks een strenge lockdown zijn de Argonauten toch weer buiten gesignaleerd! En dat is fijn, want alleen maar binnen voor je scherm zitten gaat op den duur ook vervelen. Al enkele zaterdagen organiseren alle speltakken speurtochten, puzzelritten, levend kwartetten en andere buitenopdrachten. In groepjes van twee kinderen, of met papa of mama erbij, mogen we dan weer een frisse neus halen en leuke opdrachten doen.

8660b4da-c207-4304-89e1-f1ad0562d997 

 

Inmiddels mogen scoutinggroepen ook weer met de hele speltak buitenopkomsten draaien, net zoals sportverenigingen dat mogen met hun jeugdleden. Zaterdag 6 februari was dan ook de aftrap van hernieuwde opkomsten rondom het clubhuis. Heerlijk dat dat weer kan! Wel moeten we ons aan strenge voorzorgsmaatregelen houden. Als we dat met z’n allen netjes doen, kunnen we in elk geval weer genieten van samen spelen in de natuur. Veel plezier de komende weken!