Argonauten 76 jaar! En we gaan door!

ALLEMAAL GEFELICITEERD MET DE ARGONAUTEN!

Zaterdag 26 september vierden de Argonauten dat we deze week als groep 76 jaar geworden zijn. Op 23 september 1944 werd onze groep in het geheim opgericht (zie voor deze verhalen de Lustrumpagina 2019).

We hebben het feestje deze keer bescheiden gehouden, vanwege de Corona maatregelen. Daarom helaas geen bijeenkomst met oud-leden. Maar wel een versierd clubhuis met een feestelijke versnapering voor alle leden: namelijk een plakje cake, mooi Argoblauw-wit versierd!

Argoverjaardag2020 1  Argoverjaardag2020 2   Argoverjaardag2020 3

 

OPKOMSTEN GAAN DOOR, OOK IN CORONA-TIJD

Ondanks de aangescherpte Corona maatregelen per eind september mogen de Scouting opkomsten gelukkig gewoon doorgaan. We treffen alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en we zijn vrijwel uitsluitend buiten tijdens de opkomsten. Om ervoor te zorgen dat scouting activiteiten mogen blijven doorgaan, moeten we ons wel aan de volgende afspraken houden:

– Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

– Jeugdleden komen zoveel mogelijk zelfstandig naar de opkomst. Ouders die halen en brengen komen niet het terrein op.

– Onze 18+ leden en ouders die halen/brengen houden natuurlijk onderling 1,5m afstand.

Op deze manier proberen we op een veilige manier onze opkomsten te blijven houden. Als iedereen meehelpt, dan moet dat lukken! Neem bij vragen gerust contact op met de leiding of het bestuur.

We wensen iedereen een superleuke herfst met mooie buitenopkomsten!