Een nieuw Argonautenjaar – een nieuwe boerenkoolfuif!

Meld je nu aan voor de boerenkoolfuif van zaterdag 11 januari!

Beste Argonauten,

De beste wensen voor het nieuwe jaar! Wat hebben we een feestjaar 2019 achter de rug! Heel het jaar stond in het teken van onze 75e verjaardag. De kerstlunch op 21 december voor de Bevers en Welpen was een hele gezellige afsluiting van dat jaar. Maar… het nieuwe jaar gaat gewoon ook weer feestelijk van start!

Zoals elk jaar zullen we het nieuwe Argonauten jaar beginnen met de boerenkoolfuif. Het belooft weer net zo gezellig en smullen te worden als voorgaande jaren! 

Dit jaar is de boerenkoolfuif op 11 januari.boerenkool02

Het eetfestijn begint om 18:00u. Vanaf 17:30u gaan de deuren open. De kosten zijn €4,00 per persoon als per overboeking vooraf betaald wordt. Dit is inclusief een drankje naar keuze. Bij binnenkomst krijgt ieder zijn bestek en het drankje. Volgende drankjes die rondgaan of gehaald worden, zijn op eigen kosten.

Na het eten is er als vanouds het boerenkoolfuif-avondspel, geschikt voor jong en oud. Dat zal ongeveer een half uur duren en is rond 19:30u afgelopen. Ieder die mee wil doen, kan mee doen. Wat voor spel het wordt, blijft nog een verrassing! Het wordt in elk geval heel leuk. Neem voor de zekerheid je zaklamp mee, die komt altijd van pas!

Er zal uiteraard weer een kampvuur zijn, met traditiegetrouw als toetje mandarijnen en warme chocomel. We verwachten rond 20:00u weer voldaan naar huis te gaan.

Dus, wil jij met je ouders, broers, zussen, opa en oma, vriendje of vriendinnetje mee doen met deze lekkere en leuke avond? Aanmelden kan tot maandag 6 Januari 2019. 

meld je hier aan

We hopen u allen weer te zien bij de boerenkoolfuif! Bij vragen: stuur een email naar boerenkoolfuif@argonauten.nl