Superleuke wandeltocht

Op zaterdag 5 oktober liepen we met ongeveer 100 mensen een mooie wandeling van 5, 10 of 15 kilometer over de Hoorneboeg. De Argonauten waren vroeger bekend door de Herfstwandeltochten. Vanwege ons jubileum werd deze traditie weer in ere hersteld. We konden bij de start een leuk boekje ophalen met de route, en stukjes over de geschiedenis van de Argonauten en over de omgeving. Onderweg zagen we heel veel paddenstoelen, dus we konden zien dat het herfst was.

We deden ook mee aan de World Cleanup Day door al het afval onderweg te verzamelen. Het mooie weer en de lekkere pannenkoeken aan het eind, maakten het een super leuke dag. Hopelijk tot volgend jaar!

Argoherfstwandeltocht2019 1  Argoherfstwandeltocht2019 2  Argoherfstwandeltocht2019 6

Lees hier het artikel over de Argo Wandeltocht uit de Gooi- en Eembode van 10 oktober 2019