Lustrum Zomerkamp 2019 Hoogerheide

lustrumkamp

Het zomerkamp komt eraan! En omdat we dit jaar 75 jaar bestaan, gaan we met alle huidige leden op Lustrumkamp. 

Het gezamenlijke gedeelte van het Lustrumkamp is een weekend, van zaterdag 13 juli t/m maandag 15 juli. 
We vertrekken op zaterdag 13 juli om 10:00 uur vanaf het clubhuis. Verzamelen en inpakken vanaf 09:00 uur. Zondag zal een dag zijn vol leuke gezamenlijke activiteiten, die wordt afgesloten met een gezellig avondmaal en kampvuur.

Op maandag gaan de bevers, plusscouts, stam, bestuur en overige leden om 14:00 uur weer naar huis en gaat het zomerkamp voor de welpen, verkenners en rowans gewoon door tot zaterdag 20 juli. 

Omdat we dit jaar met zo velen op kamp gaan hebben wij een groot terrein nodig! Dit hebben wij gevonden in Hoogerheide, Noord-Brabant. Hier kunnen de welpen en bevers binnen in lokalen slapen en is er genoeg ruimte voor de verkenners en rowans om buiten hun tenten op te zetten. Ook hebben we alle ruimte voor grote spellen, activiteiten en gezamenlijke maaltijden.

Uiteraard hebben alle speltakken geweldige programma’s en activiteiten in petto. Ook uitstapjes in de omgeving horen daarbij.

Alle leden behalve de welpen kunnen zich via deze link aanmelden:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiFHmBkX7AVUnF-Nb2sZ0oT1u2VlhKKFL1vRxHxCMzZJYd-w/viewform?vc=0&c=0&w=1

De welpen hebben hun eigen aanmeldlink:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3uv0MFrg6whCLy25A_5aw8P7eGMq5e9FaT0S617Y-5Yp1MQ/viewform

 

Mocht je vragen hebben, stel die dan aan je leiding. Voor vragen over het algemene gedeelte kun je terecht bij de lustrumcommissie: lustrum @ argonauten.nl

Het wordt natuurlijk een geweldig Argonautenkamp!

Groetjes van de lustrumcommissie!