wandeltocht

banner-wandeltocht-lr

Wandelen door de geschiedenis van De Argonauten!

 

Op zaterdag 5 oktober 2019 is de Argo-wandeltocht weer terug. Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan hebben we deze oude traditie nieuw leven ingeblazen.
Er zijn verschillende wandel-afstanden voor iedereen.
De tocht voert je over de Hoorneboegse hei en omgeving: waar een groot deel van de geschiedenis van de Argonauten zich heeft afgespeeld.

 

 

De start is tussen 11.00 en 12.00 uur op het grasveld aan de Kolhornseweg tegenover de Hazelaarlaan. Zorg dat je een kaartje bij je hebt, goede wandelschoenen en je speurneus! Er is een wandeling van 5, 10 en 15 km, voor jong en oud!

 

In het routeboekje vind je, behalve de (speur)tocht, veel informatie over de prachtige omgeving op en rond de Hoorneboeg. Ook is er een tijdlijn met hoogtepunten uit de 75-jarige geschiedenis van De Argonauten.

 

Wij waren in de vorige eeuw in heel Hilversum bekend om onze wandeltochten. Tussen 1953 en 1983 is de wandeltocht 27 keer met groot succes georganiseerd. Al bij de eerste editie waren er ruim duizend deelnemers!

 

Het is vooral de bedoeling dat de scoutingleden hun hele familie meenemen: ouders, broers, zussen, opa en oma, vrienden en vriendinnen: iedereen is welkom!

 

Loop mee door de Argo-geschiedenis!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle informatie 

 

Wanneer: zaterdag 5 oktober 2019

Start tussen 11:00 en 12:00 uur
Eind: rond 16:00 uur

 

Start: op het veld aan de Kolhornseweg tegenover de Hazelaarlaan

 

Afstanden: 5, 10 en 15 km

 

Kosten: 4 euro per persoon

(excl. betalingskosten)

 

Kaartverkoop: via de ticket-shop op onze website. Kaartje kopen kan tot eind september via de knop hieronder

 

Inbegrepen: boekje met routebeschrijving en opdrachten, veel extra informatie, een leuke herinnering, een afvalzakje, een kampvuur na afloop en een Argo-dag om nooit te vergeten!

 

Meenemen: je hele familie en al je vrienden! Verder een kaartje, wandelschoenen, geschikte kleding, een broodje en wat drinken voor onderweg, en geld voor een hapje of drankje na afloop

Parkeren: kom vooral op de fiets! Kom je met de auto, parkeer dan tegen de bosrand aan de Kolhornseweg, niet aan de kant van het plantsoen.

 

 

 

Koop je kaartje nu hier!

 

 

..of hier met Chrome
of rechtstreeks via de link:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/22669/wandeltocht-de-argonauten/event-info/