Jaaropening 2019: boerenkoolfuif

Januari 2019: start van een lustrum jaar

Zoals elk jaar zullen we het nieuwe Argonauten jaar beginnen met de boerenkoolfuif. Het belooft weer net zo gezellig en smullen te worden als voorgaande jaren! In 2019 worden de Argonauten 75, bij veel (groeps)activiteiten besteden we aandacht aan dit heuglijke feit. 

Dit jaar is de boerenkoolfuif op 12 januari.boerenkool02

Het eetfestijn begint om 18:00u. Vanaf 17:30u gaan de deuren open. De kosten zijn €4,50 per persoon als per overboeking betaald wordt. Dit is inclusief een drankje. Bij binnenkomst krijgt ieder zijn bestek en het drankje. Volgende drankjes die rondgaan of gehaald worden, zijn op eigen kosten. Dit is €1,00 per drankje.

Na het eten is er als vanouds het boerenkoolfuif-avondspel, geschikt voor jong en oud. Dat zal ongeveer een half uur duren en is rond 19.30u afgelopen. Ieder die mee wil doen, kan mee doen. Wat voor spel het wordt, blijft nog een verrassing! Het heeft ieder geval iets met 75 te maken…

Er zal uiteraard weer een kampvuur zijn, met traditiegetrouw als toetje mandarijnen en warme chocomel. We verwachten rond 20:00u weer voldaan naar huis te gaan.

Dus, wil jij met je ouders, broers, zussen, opa en oma, vriendje, vriendinnetje mee doen met deze lekkere en leuke avond? Aanmelden kan tot maandag 7 Januari 2019. 

meld je hier aan

We hopen u allen weer te zien bij de boerenkoolfuif! Bij vragen: stuur een email naar boerenkoolfuif@argonauten.nl