inschrijven Argonauten avond4daagse

Wandelen en smullen tijdens de avondvierdaagse

Traditioneel lopen De Argonauten mee de Hilversumse avondvierdaagse: Als enige Hilversumse scoutinggroep doen wij aan jaren mee. Bij voldoende aanmeldingen lopen we ook 5km met deelnemers jonger dan 8 jaar. De sfeer zit er meestal vanaf eerste dag meteen goed in. 

Onze fouragepost is ieder jaar het hoogtepunt van de wandeling. Door de avondvierdaagsecommissie van de Argonauten worden er heerlijke verse broodjes hamburger van de bakplaat of andere snacks geserveerd. Daarnaast natuurlijk een lekker glas limonade of vers kopje koffie/thee. Hiermee heeft iedereen dan weer voldoende energie om de tweede helft ook goed uit te lopen. De andere dagen zijn er frikandellen, broodjes worst of iets anders lekkers…

Deelname aan de Avonvierdaagse is voor alle leden. Een goede wandelconditie is uiteraard niet noodzakelijk, maar helpt uiteraard wel. We vragen een bijdrage in de kosten van €7,50 per persoon (bij overboeking via bank). 

  

heb je nog vragen/opmerkingen? we horen het graag: a4d@argonauten.nl

Het belooft weer een fantastische wandelweek te worden!

 

A4D04-17A4D02-17image.png

 

we verzamelen di t/m vr om 17:55u bij de startlocatie

Korfbal Vereniging Hilversum, Sportpark Crailoo 4 in Hilversum (achter dierenasiel crailoo)