Hemelvaart: dauwroeien

Dauwroeien 

Traditioneel gaan de Argonauten in de vroege ochtend van Hemelvaartsdag dauwroeien. 

roeien

Na wat jaartjes afwezigheid keert het dauwroeien dit jaar weer terug! Op Hemelvaartsdag (donderdag 26 Mei) gaan wij met zoveel mogelijk Argonauten, inclusief ouders en broertjes&zusjes, de Loosdrechtse plassen trotseren in een roeibootje. Voor leden zonder zwemdiploma hebben we zwemvesten beschikbaar. Als dit al niet leuk genoeg is sluiten wij dit geheel ook nog eens af met een gezamelijk ontbijt!

Door een beperkt aantal boten wordt het dauwroeien in twee shifts verdeeld dit jaar, namelijk een shift van 08:00-09:00 en 09:00-10:00. Wees op tijd, dus kom voor de zekerheid een kwartiertje eerder. De boten liggen bij bootverhuur Ottenhome, Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef. Als u op de link onderaan deze email klikt kunt u aangeven welke shift het beste voor u uitkomt. In deze link graag ook de rest van de vragen invullen. U krijgt op een later moment een overzicht in welke shift u bent ingedeeld.

 

 

Het dauwroeien+ontbijt kost €5 per persoon, de aanmelding is pas compleet als het geld over is gemaakt. Zet in de beschrijving van de transactie voor welke Argonaut u betaald heeft (graag dezelfde naam als opgegeven in het aanmeldings formulier). Het bedrag kan worden overgemaakt naar het volgende bankrekeningnummer:

Rek.nr.: NL74 ABNA 0597 5082 67
t.n.v.: Scoutinggroep de Argonauten

Aanmelden kan tot woensdag 18 Mei via deze link!! 

We hopen u allen weer te zien bij het dauwroeien! Bij vragen: stuur een email naar dauwroeien@argonauten.nl