Argonauten 73 jaar!

Feestelijke opkomst met alle speltakken

Op zaterdag 23 september vierden alle Argonauten de 73e verjaardag van onze groep. Dit werd gedaan met een gezamenlijke opkomst van de bevers, welpen, verkenners en rowans. In gemengde groepjes met jeugdleden van elke speltak werd een groot spel gedaan, waarbij het halen van “nieuwe records” centraal stond. Natuurlijk werden een heleboek records gebroken en heeft een heel aantal groepjes een mooi record op haar naam gezet.

Bij de sluiting moesten, onder toeziend oog van alle leden, twee groepjes nog even aan het werk voor een recordpoging touwtrekken. De groepjes waren erg aan elkaar gewaagd en het werd heel spannend – maar uiteindelijk was er dan toch een winnaar 🙂

Al met al een hele geslaagde feestdag. Op naar de volgende verjaardag!

Argogroepsfotoweb1  Argogroepsfotoweb2