Oud-ledenborrel zaterdag 23 september 2017

Oud-ledenborrel zaterdag 23 september 2017

Beste Argonauten, Vrienden en oud-Argonauten,

 
Wij willen u graag attenderen op een heuglijke najaarsactiviteit: de jaarlijks terugkerende Argonauten verjaardagsborrel
 
Het is altijd weer geweldig om te zien dat, zelfs na soms tientallen jaren en vele omzwervingen, oud-Argonauten op het ‘oude nest’ moeiteloos de vertrouwdheid terugvinden om onder elkaar te zijn: rondsnuffelen in het clubhuis, herinneringen ophalen en het leven doornemen vanuit scouting oogpunt. Wij verwachten dat het net zo’n succes wordt als bij de afgelopen verjaardagsborrels.  
 
Zaterdag 23 september vanaf 20u30 bent u welkom op het clubhuis De Argo aan de verlengde Eikbosserweg. De 73e verjaardag van scoutinggroep De Argonauten delen we graag met alle Argonauten, Vrienden en oud-Argonauten. Het wordt georganiseerd door de Plusscouts speltak. In bijgevoegde uitnodiging vindt u nadere informatie.  
 
Aanmelding is niet noodzakelijk maar we stellen het wel erg op prijs i.v.m. de voorbereidingen.
 
Met Argogroet,
 
De organiserende Plusscouts