Argonauten doen mee met de AH Sportactie

Scoutinggroep de Argonauten – de leukste scoutinggroep van Hilversum – doet natuurlijk mee met de AH Sportactie. Kinderen die graag een keer geheel gratis en vrijblijvend willen meedoen met de Argonauten om de sfeer te proeven en aan de activiteiten te snuffelen, zijn van harte welkom. Hieronder vindt u de link naar de pagina van de Argonauten.

Aspirant-leden of kijkers kunnen ook altijd eenvoudig een email met naam, contactgegevens en leeftijd van de zoon/dochter sturen naar het bestuur van de Argonauten (bestuur @ argonauten.nl). U ontvangt dan een reactie van het leidingteam van de betreffende speltak die bij de leeftijdscategorie van uw kind hoort. Meer informatie vindt u natuurlijk ook op deze website!

De kijkdagen / meespeeldagen zijn vanaf zaterdag 14 oktober tot en met zaterdag 18 november 2017. In overleg zijn ook andere zaterdagen mogelijk.

Graag tot ziens op zaterdag op ons clubhuis (Eikbosserweg 278, Hilversum)!

https://sport.nl/sportaanbieders/48953-scouting-de-argonauten