Geslaagde Boerenkoolfuif 2020

Beste Argonauten, ouders en vrienden!

Zaterdag 11 januari waren ruim 180 jeugdleden, ouders, vrienden en bekenden naar het clubhuis gekomen om de traditionele boerenkoolfuif mee te maken, de opening van een nieuw Argonautenjaar. Ook dit jaar heeft het Argo-kookteam haar uiterste best gedaan om een lekkere verse maaltijd voor te schotelen, en dat is absoluut weer gelukt. Veel dank aan de koks, aardappelschillers, stampers, serveerders maar ook opbouwers, kassabemanning, opruimers en alle andere helpers die deze avond mogelijk hebben gemaakt!

Voordat het eten begon, nam Felix namens het bestuur even het woord om trots te vertellen over het afgelopen jaar en ons allen een mooi nieuw scoutingjaar (en een lekkere maaltijd) te wensen. Leiding, bestuur en overige vrijwilligers gaan er weer vol voor om 2020 samen met alle jeugdleden nieuwe, spannende, mooie, leerzame en leuke dingen mee te maken.

Hieronder nog enkele foto’s. Wij wensen iedereen een geweldig nieuw jaar toe!

IMG 0797 BKF vuur IMG 0793