Feestelijk Argo Kerstgala

Zaterdag 19 december hebben alle speltakken van de Argonauten een super gezellig kerstgala gevierd. De Bevers, Welpen en Verkenners waren ’s middags in de weer om het feest voor te bereiden. Zoals kerststukjes maken, jezelf mooi maken bij de make-up tafel, houten kerstversiering figuurzagen, en feestelijke hapjes maken. Daarna was het feest in het welpenlokaal met discoverlichting, muziek en een bar. Toen het donker werd, konden de kinderen buiten bij de vuurkorven marshmellows roosteren terwijl ouders gezellig met een drankje konden bijkletsen. Later was er voor de verkenners, rowans en leiding nog een erwtensoepje en de verkenners mochten ook wat langer in de disco blijven. Kortom, een zeer geslaagd kerstfeest voor jong en oud. Iedereen bedankt voor alle inzet! De Argonauten wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.

kerstgala2015 1  kerstgala2015 3

kerstgala2015 4  kerstgala2015 5