Kerstgala zaterdag 19 december 2015

kerstopkomst poster dec2015 

Beste Bevers, Welpen, Verkenners en Rowans,
 
Kerst komt er alweer aan! En dat betekent dat de Argonauten de kerstvakantie feestelijk zullen inluiden met een kerstopkomst voor de gezamenlijke speltakken. Zaterdag 19 december organiseren wij daarom een KERSTGALA!
 
Let op: Daarom gelden de volgende afwijkende opkomsttijden:
 
– Bevers: 15.30u – 17.30u
– Welpen: 15.30u – 17.30u
– Verkenners: 15.30u – 18.30u
– Rowans: 14.00u – 20:00u
 
De Bevers, Welpen en Verkenners gaan eerst op verschillende manieren meehelpen het kerstgala voor te bereiden. Zo wordt de feestzaal versierd met slingers en kerststukjes. Er moeten natuurlijk wat kleine feesthapjes gemaakt worden. En er is volop gelegenheid om jezelf mooi te maken. Tussendoor doen we buiten nog een spel als het een beetje donker is. Rond 17u begint het gala en mag er natuurlijk gedanst worden op de muziek. Ouders zijn van harte welkom vanaf 17.30u voor een klein kersthapje en -drankje, tot max. 18.00u (zolang de honger en vermoeidheid bij de Bevers en Welpen nog niet heeft toegeslagen). De Verkenners en Rowans krijgen daarna een kleinigheid te eten en kunnen nog even doorfeesten. De Rowans ondersteunen tijdens de kerstopkomst op diverse plekken.
 
Daarna begint de kerstvakantie! We hopen vervolgens iedereen weer terug te zien op de eerste opkomst van het nieuwe jaar, namelijk op 9 januari, met de traditionele Boerenkoolfuif.
 
Neem gerust contact op met de leiding in geval van vragen.
 
Met vriendelijke groet,
de Kerstgalacommissie.