Argonauten helpen nationaal jeugdfonds

 

Begin maart was de jaarlijkse collecte voor Jantje Beton. Traditioneel helpen de leden van de Argonauten jaarlijks met de collecte voor het nationaal jeugdfonds.
 

Onze Bevers en Welpen collecteerde op de zaterdag bij de Markt, ze vroegen het winkelende publiek een (kleine) bijdrage. Uiteraard was er de mogelijkheid om even iets (warms) te drinken bij ons eigen markt-kraampje. We collecteren in korte periodes van ongeveer anderhalf uur per groepje van ca 12 kinderen.

De Verkenners en Rowans collecteerde maandag t/m vrijdag ’s avonds huis-aan-huis, hiervoor word Hilversum verdeeld, wij mochten dit jaar naast onze vertrouwde wijk rond de berlagevijver ook in de wijk rond het clubhuis lopen. 

Nieuw dit jaar is dat we bij de collecte extra hulp van ouders, bestuur, plusscouts en ander leiding/vrienden kregen; hierdoor hebben we de collecte leuker maar vooral ook gezelliger gemaakt. De extra opbrengsten zijn uiteraard ook erg welkom: 50% van onze collecte krijgen we voor in onze groepskas!
 
Totaal hebben we het geweldige bedrag van 1831,51euro opgehaald, iedereen super bedankt..
logo collecte 50