2015 goed van start!

Beste Argonauten,

Het jaar 2014 is weer ongelovelijk snel voorbij gegaan. Gelukkig met veel leuke opkomsten en ook met grote activiteiten. Zo hebben we uitgebreid het 70-jarig bestaan gevierd met een Groepskamp in mei en een Lustrum-reuniedag in september.

Traditiegetrouw hebben we het nieuwe jaar ingeluid met de Boerenkoolfuif. Deze was op zaterdag 10 januari. Vanaf 17:30u stroomde het clubhuis langzaam vol, en om 18:30u is de huisgemaakte boerenkool geserveerd. Hij was weer bijzonder lekker, dank aan de koks! Patricia, onze nieuwe voorzitter, deed een welkomstwoord en vertelde kort hoe het ervoor staat met de Argonauten en wat we dit jaar allemaal kunnen verwachten. Daarna was er een avondspel in het bos, er moesten namelijk dierengeluiden opgespoord worden! De winnaars mochten helpen het kampvuur aan te steken. Bij het gezellige kampvuur kon onder het genot van warme chocomel en een mandarijntje nog even worden bijgepraat. De Argonauten wensen iedereen een heel fijn scoutingjaar 2015 toe!

bkf2015 1  bkf2015 2  bkf2015 3