Welkom nieuwe Groepsvoorzitter!

Even voorstellen…

Hallo allemaal!!! Bij deze wil ik mij even voorstellen als nieuwe groepsvoorzitter van Scoutinggroep De Argonauten. Mijn naam is Patricia Friederich en ik heb op zaterdag 22 november j.l. de voorzittersfunctie overgenomen van Nicoline Kraaij. Nicoline heeft de afgelopen 3 jaar deze functie uitstekend vervuld, waarvoor dank!

Ik zal kort iets over mijzelf vertellen.

Ik ben 32 jaar, woon in Hilversum en ben werkzaam als verpleegkundige voor defensie. Toen ik 11 jaar was begon mijn scoutingtijd bij de Argonauten als verkenner. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de Rowans en hierna ben ik nog Beverleiding geweest. Omdat ik veel weg was voor mijn werk ben ik een aantal jaar niet actief geweest voor de groep, behalve dan hier en daar bij grote activiteiten. Sinds ik wat dichter in de buurt werk en wat meer vrije tijd over heb, ben ik weer wat actiever binnen scouting geworden en dat heeft nu ook geresulteerd in de functie van voorzitter.

Ik ben er erg trots op om deze functie te mogen vervullen voor onze fantastische en gezellige groep!!!

Vriendelijke groet, Patricia