Doe mee met de Sportpas en kom langs bij de Argonauten!

 sportpas banner 170x103

De gemeente Hilversum heeft samen met een aantal sport- en vrijetijdsorganisaties in Hilversum een sportoverzicht gemaakt om de jeugd gratis kennis te laten maken met verschillende sporten. Je kunt één of meerdere sporten uitkiezen en dan uitproberen. Dit betekent dat je bij de sportclub een aantal keren gratis kunt sporten. Je hoeft daarna geen lid te worden maar als je het leuk vindt, kan dat natuurlijk! Misschien zit er iets voor je bij want: Samen sporten is en blijft erg leuk. Scouting de Argonauten doet ook mee met de Sportpas!

DE KENNISMAKINGPERIODE BIJ DE ARGONAUTEN IS VAN 1 NOVEMBER 1/M 15 NOVEMBER EN GELDT VOOR DE BEVER SPELTAK (5 t/m 7 jaar). DE INSCHRIJVING START WOENDAG 1 OKTOBER OM 14.00 UUR! VOL = VOL!

Klik hier voor meer informatie over de sportpas en om je aan te melden.

Voor meer informatie over wat de Bevers zoal doen, zie het menu item “Bevers” links in de menubalk op deze site.