Lustrum reüniedag zaterdag 27 september 2014

Klik hier voor het krantenartikel in de lokale media

Scoutinggroep De Argonauten, opgericht in september 1944, viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. Dat is niet niks, en we laten dit jubileum dan ook niet zomaar voorbij gaan. We willen het lustrum uiteraard aangrijpen om weer zoveel mogelijk oud-leden bijeen te roepen en nodigen alle Vrienden en oud-leden uit voor een feestelijk samenzijn op:

Zaterdag 27 september a.s. reüniedag voor alle oud-leden!

De Argonauten heten iedereen vanaf 13u welkom op het vertrouwde adres aan de Eikbosserweg in Hilversum. Om 14 uur zal de officiële opening plaatsvinden, in het bijzijn van de Hilversumse wethouder Floris Voorink en andere genodigden. Aansluitend is er voor de jeugdleden een gezamenlijk spel en diverse activiteiten zoals pannenkoeken bakken op houtvuur. Oud-leden en genodigden kunnen onder het genot van een drankje bijpraten en oude foto’s, videobeelden en archiefmateriaal bekijken. Om 17 uur wordt de Orde van het Gulden Vlies uitgereikt, een ereteken voor personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Argonauten. Vanaf 17.30 uur wordt er een avondmaal met Griekse tintjes geserveerd, gevolgd door een klein kampvuur.

 

Inmiddels hebben zich tientallen oud-Argonauten aangemeld voor de feestelijke dag. Onder de aanmeldingen bevinden zich zowel Argonauten van het eerste uur (1944 dus) als leden uit de jaren 80, 90, en 00. Samen met de huidige Argonauten gaan we er een mooie dag van maken! Stuur voor meer informatie of een reactie een email naar lustrum@argonauten.nl

Tot zaterdag 27 september! Argo-groet van de Lustrumcommissie.