Plusscout Guido gelauwerd met Zilveren Waarderingsteken

Plusscout Guido gelauwerd met Zilveren Waarderingsteken

Trotse Guido straalt in een 1000 man volle kampvuurkuil in Baarn

Guido Ragetlie, lid van de Plusscouts bij de Argonauten sinds de oprichting van deze speltak, heeft afgelopen Pinksterweekend het Zilveren Waarderingsteken opgespeld gekregen door Scouting Nederland. Guido heeft deze onderscheiding ontvangen als dank voor zijn jarenlange inzet voor Scouting, vooral binnen de organisatie van de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) waar Guido al 17 jaar aan verbonden is, 14 jaar als coördinator en de laatste 4 jaar als hoofdcoördinator.

De zilveren medaille werd opgespeld tijdens de sluiting van de LSW 2014, met ongeveer 1000 scouts, LSW medewerkers en ouders in de kampvuurkuil van Buitenzorg in Baarn. De ouders en schoonouders van Guido en een aantal Argonauten mochten getuige zijn van dit bijzondere moment.

De Argonauten zijn trots om zulke enthousiaste vrijwilligers als Guido in hun midden te hebben. Eerder ontvingen enkele andere Argonauten (o.a. Piet Muller en David Roda) een waarderingsteken van Scouting Nederland.

Guido, van harte gefeliciteerd namens alle Plusscouts! 

Guido waardering1  Guido waardering2  Guido waardering3