Lustrumkamp Bevers

Genoten tijdens het lustrumkamp!

De Beverspeltak was met maarliefst 10 Bevers aanwezig op het grote groeps-lustrumkamp tijdens het Hemelvaartweekend eind mei 2014. Het kamp werd gehouden op scouting labelterrein ’t Herrendal in Mook in Noord-Limburg, vlak onder Nijmegen. De Bevers kwamen donderdag aan en in de loop van de dag werd het weer mooier. de Bevers hadden hun eigen slaapzaal in het scouting clubhuis dat de leiding had gehuurd. Boven de slaapzaal was ook nog een ruimte, de “chill-room”, waar de Bevers ook een uurtje mochten uitrusten van alle drukke programma’s.

Er werden verschillende spelletjes gedaan op donderdag, en op vrijdag ochtend was er een groot gezamenlijk spel samen met alle andere speltakken. De Bevers werden samen met Welpen en Verkenners in groepjes ingedeeld en konden verschillende spelletjes posten doen. Dat was erg leuk!

Maar voordat het vrijdagochtend was, moest er donderdagavond eerst nog worden gegeten. Gelukkig hadden de Bevers een eigen kok, namelijk Sebastian alias Slappe, die de meest overheerlijke pasta met rode en witte saus kon bereiden. De Bevers hadden veel honger dus dat ging er goed in! ’s Avonds moest er worden geslapen in de slaapzakjes in het clubhuis, maar veel Bevers vonden het moeilijk om in slaap te vallen, en vonden het leuker om te keten…

Na een erg leuk kamp, voor veel Bevers het eerste kampje buitens huis, werd vrijdag om 12u het kamp weer afgesloten en werden de Bevers opgehaald. Het was erg gezellig! Gaan jullie allemaal ook mee op zomerkamp??!!

Bevers lustrumkamp14 1  Bevers lustrumkamp14 3  Bevers lustrumkamp14 2