Argo Avond4daagse

Wandelen en smullen tijdens de avondvierdaagse

In de week van 3-6 juni lopen de Argonauten als enige Hilversumse scoutinggroep mee met de avondvierdaagse. De sfeer zat er de eerste dag meteen goed in. Het weer was aangenaam en de route was erg mooi. We liepen vanaf het startpunt bij Crailo over de natuurbrug bij Crailo en dan door het Spanderswoud zo richting de fouragepost bij de Bussumer Grintweg.

De fouragepost is ieder jaar het hoogtepunt van de wandeling. Want ook dit jaar werden er door de avondvierdaagsecommissie van de Argonauten heerlijke verse broodjes hamburger van de bakplaat geserveerd. Met daarbij uienringen, een spekje en een toefje saus. Daarnaast natuurlijk een lekker glas limonade. Hiermee had iedereen dan weer voldoende energie om de tweede helft ook goed uit te lopen. De volgende dag waren er frikandellen en de dag erna broodjes worst.

Het is weer een fantastische wandelweek! A4D organisatie, reuze bedankt!

A4D2014 1  A4D2014 2  A4D2014 3