Lustrum Kamp

Geslaagd Lustrumkamp met de Plusscouts

 

Het lustrumkamp naar het scouting labelterrein in Mook was voor de hele groep. Bevers, Welpen, Verkenners, Rowans, Leiding, Bestuur en dus ook de Plusscout. Een kleine afvaardiging van de plusscouts was het hele kamp aanwezig. 

 

De Plusscouts hadden een ondersteunende taak en op zaterdag middag een eigen programma. De speltakken maakten maar al te graag gebruik van de aanwezige plusscout-auto’s met chauffeurs. Zaterdag ochtend hebben we de verkenners naar een in de buurt gelegen meer gebracht alwaar ze ging zwemen. De Plusscouts hebben toen een rondje rond het meer gelopen en daarbij niet minder dan 11 geocaches gedaan, met een lekkere tussenstop voor een heerlijk ijsje. ’s Avonds werd er met de hele groep gebarbecued en zorgden de plusscouts ervoor dat het kampvuur lekker bleef branden. 

 

Vriend en Argonaut van het eerste uur Piet Muller, die tegenwoordig niet ver weg van het kampterrein woont, kwam ook nog even langs op de fiets. Na een uitgebreid babbeltje met iedereen en een drankje ging hij er weer vandoor.

 

Zondag was het weer druk met alles inpakken en dan wegwezen, nadat het kampterrein schoon was opgeleverd. Op de terugweg even langs de McDonalds en weer thuis fris onder de douche.

 

Het was een gezellig kampje!

LK 5843 LK 5844 LK 5870
LK 5845 LK 5846 LK 5847