Argo 70 jaar!

Scoutinggroep De Argonauten, opgericht in september 1944, viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. Dat is niet niks, en we laten dit jubileum dan ook niet zomaar voorbij gaan.

Zaterdag 27 september a.s. reüniedag voor alle oud-leden!

Voor alle leden, oud-leden en vrienden van de Argonauten: houd zaterdag 27 september vrij in de agenda! Enkele dagen na de officiele verjaardag van de Argonauten houden wij een lustrumdag, waarvoor ook alle oud-leden weer van harte worden uitgenodigd. Het officiële programma start om 14:00u met een gezamenlijke opening. Vanaf 13:00u is er ontvangst met koffie. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Een vriendelijk verzoek: stuur alvast een email naar lustrum@argonauten.nl om er zeker van te zijn dat het juiste emailadres bekend is bij de lustrumcommissie. Een officiële uitnodiging volgt spoedig.

De eerste aanmeldingen, varierend van tijdvak 1944-1950 tot 2000-2010, zijn al binnen; we hopen op een grote opkomst!

 

Gedurende het hemelvaart weekend (29 mei t/m 1 juni) is er een groot lustrumkamp gehouden voor alle huidige leden van de groep. Bevers, Welpen, Verkenners, Rowans, Plusscouts, leiding en bestuur gingen allemaal mee naar Scouting Labelterrein ’t Herrendal in Mook (Noord-Limburg, vlak onder Nijmegen), om samen een fantastisch kamp te hebben. Voor een impressie en foto’s, zie de nieuwspagina’s bij de diverse speltakken die hebben deelgenomen. Leden met een log-in kunnen ook het fotoboek bekijken via het menu Activiteiten / Fotoalbum.