Babyboom binnen De Argonauten

ooievaar19

Het is de afgelopen tijd druk bij de ooievaar. In de afgelopen tijd en de komende tijd vliegt hij druk rond bij De Argonauten. Hij begon bij Ralph (Ex. Plusscout) & Laura en bezorgde daar Eva, daarna vloog hij door naar Robbert (ex. materiaalmeester) & Linda en bracht daar Minke. Toen was het tijd om een jongen te bezorgen bij Senne (Plusscout) & Emmy, Koen is daar veilig aangekomen. Nu heeft hij net afgeleverd een dame genaamd Noor bij Arnoud (materiaalmeester) & Joseth (ex-verkennersleiding) thuis. De vlucht is nog niet afgelopen want hij is nog onderweg naar Fred (ex-rowanbegeleiding) & Brigitte om een jongetje te bezorgen.

De Argonauten feliciteren alle kersverse ouders en aankomende ouders. Met dank aan de onvermoeibare ooievaar.

 

Dit wordt straks een leuke Beverkolonie!