+Scouts bezoeken RSW

+Scouts bezoeken RSW

 

De meeste PlusScouts zijn nog uit de tijd dat de RSW nog de DSW was. En daarom is het extra leuk om een kijkje te nemen hoe het er tegenwoordig aan toe gaat. We mogen natuurlijk niet op het terrein van de RSW zelf kijken maar tijdens de Hike (dagtocht) rond om het terrein mag dit wel. 

 

Over de Whatsapp werd er afgesproken om te verzamelen bij Hotel Restaurant  De Lage Vuursche. Uit eindelijk waren alleen Jurgen en Rob op de fiets. Ze hebben een aantal posten bezocht en gekeken wat er allemaal verzonnen was door de organisatie om de Verkenners te vermaken. 

 

Senne en Emmy met hun net geboren kindje Koen sloten ook aan bij een kabelbaan post. Daar hebben we nog meegeholpen de post op te ruimen. Met z’n allen zijn we door gegaan naar “post 6”  De Vuursch Boer, waar chocomelk met appelgebak werd gegeten. Van uit daar zijn we weer naar huis gegaan.