Bevers: 10+10 = 20

10 + 10 = 20 bij de Beverkolonie

De Beverkolonie is hard op weg om in omvang te verdubbelen. Zaterdag 29 maart was de eerste kijkdag voor maar liefst 10 jongens en meisjes in de Beverleeftijd (5 tot 7). Zij kwamen op de Argonauten af via de zogenaamde Sportpas, die op Hilversumse basisscholen uitgedeeld wordt en waarmee je bij verschillende sportclubs, maar ook bij de Argonauten, drie keer kan meelopen. Zo kun je kijken wat je het leukste vindt om als nieuwe hobby te kiezen.

In april volgen dus nog twee opkomsten met veel kijkers. De Bevers hebben natuurlijk zoals altijd veel leuke buitenspeel activiteiten op het programma staan. Het lekkere lenteweer vraagt ook om ravotten in en om het bos. De opkomst op 29 maart begon natuurlijk met een voorstelrondje. Iedereen kreeg een gele sticker met zijn/haar naam erop. Daarna stond de opkomst in het teken van verschillende buitenspelletjes, zoals bijvoorbeeld dammetjes bouwen tegen het water (want Bevers zijn nou eenmaal hele goede dammenbouwers!).

Bevers29032014    Bevers29032014b