Lente start met veel nieuwe Bevers en Welpen

De Argonauten zijn lekker aan het groeien! Zaterdag 22 maart zijn er een heel aantal nieuwe Welpen officieel geïnstalleerd. Die dag telden we 23 groene blousjes (foto links). Alle nieuw geïnstalleerde Welpen, van harte gefeliciteerd!

De Bevers (foto rechts) mochten zaterdag 29 maart veel nieuwe kijkers ontvangen via de zogenaamde “Sportpas” die op basisscholen wordt uitgedeeld. Via de Sportpas mogen kijkers drie keer meedoen en kunnen dan besluiten of ze blijven. Vast en zeker!!! Dit wordt zeker een heel gezellig voorjaar en zomer!

welpen3 - kopie    Bevers29032014

Ook de Rowans (foto’s onder) zijn actief bezig. Zo is er een paar weken geleden hard gewerkt aan een nieuwe zeshoekige kampvuur plaats, die in de plaats is gekomen van de oude vijfhoekige. We bespeuren een trend, want de nog oudere kampvuurkuil had maar vier hoeken! Daarnaast is er nu een mooie verhoging / afscheiding gemaakt waar wat boompjes op geplant zijn. De nieuwe kampvuurkuil is vervolgens op 22 maart door de welpen is ingewijd. 

rowans1    rowans2 - kopie