De zeventig van De Argonauten.

a4d-medailles

Omdat we dit jaar 70 jaar bestaan, lijkt het ons een leuke actie om dit jaar met zeventig deelnemers mee te doen aan de avondvierdaagse van Hilversum.

We doen mee met de tien kilometer. We zijn dus op zoek naar mensen die willen meelopen met De Argonauten. Niet alleen leden maar ook ouders, vrienden en familie die het leuk vinden om dit met ons samen te doen.

De avondvierdaagse van Hilversum is van 3 t/m 6 juni en de start is om 18.00 uur. Minimale leeftijd is 6 jaar of groep 3 van de basisschool. De kosten zijn 7,5 euro dit is het inschrijfgeld en wat extra’s voor de versnapering op de rust-post. Voor meer informatie over de avondvierdaagse kijk op www.avond4daagsehilversum.nl

Tof idee toch?!
Dus schrijf je in voor 22 mei 2014 met je naam, geboortejaar, welke afstand en voor de hoeveelste keer je mee loopt. Hier is het online inschrijfformulier. Ook voor meer informatie kun je een emailtje sturen naar a4d@argonauten.nl

De A4D commissie