Argonauten doen mee met NL Doet

De Argonauten hebben op zaterdag 22 maart deelgenomen aan “NL Doet”. NL Doet is een landelijk initiatief van het Oranjefonds met vrijwilligersacties in het hele land, waarbij je maatschappelijke organisaties kunt helpen met een klus. Zie www.nldoet.nl
 
De Argonauten hadden zich ook opgegeven om te helpen en om geholpen te worden die dag. Het welpenlokaal / beverlokaal werd gezelliger en veiliger gemaakt door middel van een likje verf, wat onderhoudsklussen en het opruimen en schoonmaken van de lokalen. Een aantal vrijwilligers stortte zich op het opfrissen van de wandschildering (thema “Jungleboek”) met een nieuw laagje verf.
 
Een aantal mensen heeft zich via de officiele website van NL Doet opgegeven. Veel dank aan alle vrijwilligers die geheel belangeloos de Argonauten hebben geholpen op deze dag!
 
NLDoet