Beverkolonie groeit richting 10 leden

Goede start 2014: Beverkolonie groeit richting 10 leden

De Argo beverkolonie heeft een hele goede start gehad in het nieuwe jaar 2014. We begonnen op 11 januari met de traditionele en heel gezellige boerenkoolfuif, samen met de hele groep. Tijdens het gezamenlijke avondspel heeft bever Vincent het spel gewonnen! En dus mocht Vincent als beloning het grote kampvuur helpen aansteken! Uiteraard onder begeleiding van vuurmeester Alex.

Zaterdag 18 januari was dan de eerste gewone opkomst van het nieuwe jaar. Er kwamen weer twee nieuwe vriendjes kijken en daarom waren er nu negen bevers op de opkomst! Dat is leuk, want als er meer bevers zijn, kunnen we nog leukere spelletjes doen! We begonnen na de zomervakantie van 2013 met vijf bevers, nadat de oudste bevers waren overgevlogen naar de welpen. Daarom is het erg leuk dat we nu weer naar bijna tien bevers gegroeid zijn. Ook leuk is dat de jongens en meisjes aantallen ongeveer gelijk verdeeld zijn. Maar er is uiteraard nog volop plek voor meer vriendjes en vriendinnetjes!

In februari gaan we de nieuwe bevers officieel “installeren” zoals dat heet. Dan beloven de nieuwe bevers dat zij hun best zullen doen om een goede bever te zijn, en dan worden ze een echte bever!

bevers_jan14_1      bevers_jan14_2