Hoera! Feestjaar 2014!

Dit jaar worden De Argonauten alweer 70 jaar! Komend jaar zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd rond het 14e lustrum. Met Hemelvaart 2014 zal er voor de huidige leden een 4-daags Groepskamp worden gehouden. En met de echte Argo-verjaardag in september 2014 volgt ongetwijfeld de traditionele Lustrumdag met reünie voor alle oud-leden. Via deze website zullen wij in de loop van het feestjaar meer details bekendmaken. Dus houd de website goed in de gaten!

argo70-logo

– Wat alvast kan natuurlijk is het bestellen van de Lustum trui met uw eigen naam. In onze webshop (zie button in het menu links) vindt u deze terug. 

– Mocht u als oud-lid niet zeker weten of de Argonauten over uw juiste adres- of emailgegevens beschikken, stuurt u dan alstublieft een email naar lustrum @ argonauten.nl. Dan weet u zeker dat u ook per email persoonlijk wordt uitgenodigd. Ook als u nu al vragen heeft, kunt u een email sturen naar genoemd adres.

– Heeft u als oud-Argonaut nog archiefstukken die u centraal wilt laten bewaren / beheren? Bijvoorbeeld bijzondere foto’s of logboeken? Stuur dan een email naar
archief @ argonauten.nl