Kom spelen bij de Bevers!

beveropkomstHoi Bevers!

Weten jullie nog, de vorige keer! Wat was het een heerlijk weer om buiten in het bos te spelen! Maar voordat we het bos in gingen om verstoppertje te spelen bij de Luizenberg, moesten we nog even iets anders doen! Namelijk punten verdienen door de kleine balletjes in de juiste gaatjes te gooien. En dat ging heel goed! Na het verstoppertje spelen hadden we ook nog tijd over om naar het grote grasveld te gaan. En de limonade kwam als geroepen! Wat een dorst na al dat rennen hè!

Begin oktober zijn de oudste Bevers, van 7 jaar, overgevlogen naar de Welpen. Dat is de speltak van 7 tot 11 jaar. Dus nu hebben we een kleine groep met jonge Bevertjes. En omdat we met vier man leiding zijn, hebben we lekker veel tijd om de Bevers wegwijs te maken binnen Scouting, bij de Argonauten en in en om het bos. De natuur beleven en buitenactiviteiten staan bij ons hoog op de lijst. En dat komt mooi uit, want ons clubhuis staat aan de rand van een heel mooi bos.

Voor aspirant-Bevers die eens willen komen kijken, hebben we elke zaterdag wel een plekje. Op zaterdag 19 oktober hebben we een speciale opkomst in het thema Zenden. Op die dag zijn kijkers bijzonder welkom om mee te doen. Stuur voor meer informatie een korte email naar: beverleiding @ argonauten.nl

Tot zaterdag! Groetjes, de Beverleiding