Vliegende start van het Scouting seizoen!!!

laat_je_uitdagen-kop

onderstboven

Veel nieuwe kinderen die weer meekijken op zaterdag! Kijk bij jouw speltak agenda voor meer informatie!

Sinds het nieuwe seizoen weer van start is gegaan, verwelkomen de Argonauten weer een hoop nieuwe aspirant leden! Zo waren er op de eerste zaterdag van september maar liefst acht kijkers bij de Welpen, de leeftijdsgroep van 7 tot 11 jaar. Het enthousiasme was groot! Ook voor de Bevers, van 5 tot en met 7 jaar, is er nog plek!

Kijkers en introducés zijn van harte welkom om langs te komen en op een zaterdag mee te draaien met een opkomst. Per leeftijdsgroep, speltak noemen wij dat in het menu links hiernaast, staan de normale begin- en eindtijden. We raden aan van tevoren even contact op te nemen met de leiding / contactpersoon van de betreffende speltak. Dan weten we wie we kunnen verwachten en kunnen we je ook informeren over eventuele afwijkende opkomsttijden, zodat je niet voor niets komt. Ook is het handig een kwartiertje eerder te komen zodat we kunnen kennismaken en informatie kunnen uitwisselen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kijkers mogen bij de Argonauten zes keer geheel gratis en vrijblijvend meedraaien. Dan wordt het meestal wel duidelijk hoe leuk het bij de Argonauten is! Het is natuurlijk ook prima om, in plaats van in je eentje, samen met een vriendje, broertje,·zusje of buurjongen/meisje te komen. De belangrijkste informatie staat op deze website gerangschikt naar Groep (algemene informatie) en leeftijdsgroep. Schroom niet om met ons te bellen of een email te sturen voor meer gedetailleerde informatie of een kennismakingsgesprek. Bij twijfel over welke·speltak nou de juiste is, of bij algemene vragen, kun je ook altijd bij het bestuur terecht: groepsbestuur@argonauten.nl

Scouting bij de Argonauten is een onvergetelijke ervaring en een plezierige vrijetijdsbesteding, dus kom ook!