Zeer Geslaagde Argo Vrienden Barbecue

Zaterdag 28 september organiseerden de Plusscouts een Argo Vrienden Barbecue. Leden van de Kring van Vrienden van de Argonauten waren bijzonder welkom om weer eens te komen kijken bij hun oude groep en samen met de huidige leiding en bestuursleden oude herinneringen op te halen.

 

vriendenkampvuurEr waren een kleine 20 aanmeldingen voor de barbecue ronde die om 18u begon, dus dat was erg gezellig. Spontaan hadden zich via nieuwe media zoals Whatsapp nog meer oud-Argonauten aangemeld om na de barbecue nog even bij het onvermijdelijke kampvuur aan te schuiven.

En natuurlijk konden een heel aantal van de huidige Argonautenleiding niet achterblijven, zodat we met een man of 30 tot ’s avonds laat aan het kampvuur zaten. Gezelligheid als vanouds.

Voor wie het gemist heeft, zaterdag 19 oktober is de JOTA, iedereen is welkom om te komen kijken op de Argo!