Aankondiging Vrienden Barbecue zaterdag 28 sept. 2013

Vrienden Barbecue zaterdag 28 sept. 2013

Eind mei hebben we op het clubhuis een erg geslaagde oud-Argonauten borrel gehouden. De opkomst was zeker 40 man groot, waaronder oud-leden uit de jaren 70, 80, 90 en heden. Het enthousiasme om weer iets van de Argonauten te horen was groot. Enkelen meldden zich spontaan aan bij de Argonauten als nieuw lid van de Plusscouts. En dit smaakt naar meer! In navolging op deze borrel willen we speciaal voor de Vrienden van de Argonauten een na-zomerse Barbecue organiseren.

Alle Vrienden zijn welkom op zaterdag 28 september a.s. vanaf 18u, om een vorkje mee te prikken en gezellig bij te praten rondom het oude vertrouwde Argo clubhuis.  28 september zijn de Argonauten net een paar dagen 69 jaar geworden, de barbecue is dan ook een mooie opmaat naar het lustrumjaar 2014.

De barbecue wordt georganiseerd door de Plusscouts en wellicht dat andere huidige Argonauten ook aanhaken.

Graag per email opgeven!

Voor de inkoop is het van belang om te weten met hoeveel eters we zijn, geef je daarom voor 21 september a.s. op door een email te sturen naar plusscouts@argonauten.nl.

Meer nieuws rondom de Vrienden en de Plusscouts is te lezen op deze website onder het kopje Vrienden of Plusscouts.