Geslaagde Oud-Argonauten borrel

Grote opkomst van oud-Argonauten en huidige leden op zaterdagavond 25 mei 2013

Lees ook: Aankondiging Vrienden Barbecue 28 september 2013

Voor het eerst sinds lange tijd organiseerden de Argonauten een oud-leden borrel op zaterdagavond. De plusscouts namen de organisatie ter hand (de inkoop, het rondbazuinen, het barrooster, etc.). Van tevoren hadden zich al een groot aantal oud Argonauten gemeld die het een leuk idee vonden en erbij wilden zijn.

 

Grote opkomst van oud-Argonauten en huidige leden op zaterdagavond 25 mei 2013

Voor het eerst sinds lange tijd organiseerden de Argonauten een oud-leden borrel op zaterdagavond. De plusscouts namen de organisatie ter hand (de inkoop, het rondbazuinen, het barrooster, etc.). Van tevoren hadden zich al een groot aantal oud Argonauten gemeld die het een leuk idee vonden en erbij wilden zijn.

En dat gebeurde ook: een grove telling leert dat we zeker met veertig man/vrouw tot vrij laat een gezellige avond hadden. Oud-Argonauten vanaf de jaren zeventig tot Argo’s van een jaar geleden waren van de partij. Het was erg leuk om elkaar weer even te zien en te spreken. Vele verhalen uit de oude doos natuurlijk! Maar het was ook leuk om rond te neuzen in het clubhuis en te kijken wat er nu wel en nog niet veranderd was.

 

Men kon zich ter plekke ook aanmelden voor de “Oud Argo Whatsapp”, om via nieuwe media op de hoogte te blijven van Argonautische activiteiten. Houdt de berichtgeving in de gaten, want de aanwezigen vonden deze avond zeer voor herhaling vatbaar en aangezien niet iedereen erbij kon zijn, zullen we dit zeker nog een keer organiseren.

In september 2014 bestaan de Argonauten alweer 70 jaar, dus een reuniedag zal er dan zeker ook zijn. Maar er zijn ook al plannen om rond september 2013 weer een gezellig oud-Argonauten samenzijn te regelen. Oud-Argonauten die hun interesse kenbaar willen maken, kunnen altijd een email sturen naar lustrum@argonauten.nl