Bever wereldreis stop 3

Bever wereldreis stop 3

Beste Bevers,

Deze week had de leiding een kaar uit Engeland gekregen! Dat kwam mooi uit, omdat we met het vliegtuig waren gegaan, en het deze week overvliegen was! Wel 7 bevers, waarvan er twee helaas niet mee kwamen vliegen, gingen door naar de welpen! 

En om ze een beetje te helpen oefenen voor het overvliegen, hebben we ‘pilootje mag ik overvliegen?’ gespeeld, en omdat we toen toch al in Engeland waren ook nog maar wat engelse spelletjes, zoals Bulldog en Duck, Duck, Goose… Geheel in stijl deze week geen limo maar hele speciale beverthee! En daarna hebben we natuurlijk de overvliegende bevers naar de welpen begeleid! 

En compleet on-Engels was het stralende weer wat maakte dat we de overvliegers lekker een beetje nat konden maken, hoewel de achterblijvende bevers de modderstroom dan weer wat interessanter vonden! Ook hadden we nog brownie chocolade cake gekregen omdat we goed hadden geholpen met het verkopen van grote clubactie loten..

Groetjes, De Beverleiding!